Izvor: NajŽena.Alo
02.09.2024 u 16:21
0

OVA NAMIRNICA ČISTI MAŠINU ZA VEŠ ZA TREN OKA: Otarasite se neprijatnog mirisa

ko vaša mašina za veš ima neprijatan miris koji poprimi i čist veš, postoji lako rešenje za to.

Jeste li primetili da vaša mašina za veš ima neprijatan miris, između ostalog i na buđ? Jedna žena je pronašla lak način da ga ukloni i očistiti mašinu. Nećete morati da se mučite i ribate mašinu za veš.

Potreban vam je limun

Ana je na TikToku objavila video snimak u kome je objasnila šta radi da se otarasi neprijatnog mirisa iz mašine. Njen video je pregledan više od četiri miliona puta, a prikazuje još nekoliko kućnih trikova. „Osvežite i očistite bubanj mašine za veš tako što ćete preseći limun na pola, ukloniti semenke i istisnuti pastu za zube na obe polovine pre nego što ih ubacite u mašinu i uključite brzi ciklus“, objašnjava Ana u videu. Posle toga će neprijatan miris iz mašine nestati.

Nekim ljudima ostala pulpa

„Ovo je super korisno“, odgovorila je jedna žena ispod Aninog video snimka. „Puno vam hvala, sviđa mi ​​se vaš savet!“, napisala je druga. Ljudu su uglavnom hvalili Anin savet, ali bilo je i onih koji su upozorili na moguće posledice: „Budite oprezni s limunom i pastom za zube. Moja komšinica je to uradila i u mašini je nedeljema bio nered, jer su ostali komadići pulpe i kore limuna svuda. Ne može to da izvadi.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter