Izvor: telegraf
06.09.2024 u 12:50
0

NAKON REMIJA SRBIJA ŠPANIJA USIJALE SE MREŽE: „Nemojte više zvati one manekene i nabeđene fudbalere“

Ogroman rezultat ostvarila je fudbalska reprezentacija Srbije na startu takmičenja u najjačoj grupi Lige nacija protiv Španije, pošto je juče u Beogradu uspela da osvoji bod protiv aktuelnog evropskog prvaka i jednog od najboljih timova na planeti - 0:0.

I sve to bez pomoći, barem je to do sada delovalo, perjanica ove reprezentacije – Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković-Savića, Dušana Tadića i Dušana Vlahovića, koji se nisu pojavili na ovom reprezenativnom okupljanju iz različitih razloga, od penzije, preko povreda, pa do porodičnih problema.

Fotografije sa treninga iz Saudijske Arabije pak pokazale su da Mitrović i Sergej treniraju u punom intenzitetu, što je mnoge navijače naše reprezentacije samo dodatno iznerviralo, a na društvenim mrežama su po završetku meča gotovo svi uglas zaključili da njih više „ne treba zvati u reprezentaciju“.

Mnogi su odsutne fudbalere sa ovog okupljanja nazvali „manekenima“ ili „nabeđenim fudbalerima“, a većina uglas poziva Dragana Stojkovića Piksija da zadrži tim koji se suprotstavio protiv Španije uz eventualno vraćanje Dušana Vlahovića na poziciju napadača.

Sa druge strane, mnogi su zaključili da Mitrović i Sergej više nisu isti fudbaleri od kako su otišli u Saudijsku Arabiju i da nisu od velike pomoći nacionalnom timu.

 Stvarno svaka čast za borbu. Na mladima svet ostaje. Bolje dati maldima šansu, koji će da ostave srce na terenu, nego nabeđenim zvezdama – glasi komentar jednog od korisnika na Instagramu, a na to su se nadovezali i mnogi drugi:

 E, ovako se gine za grb. Mitrović, Vlahović, SMS ne treba ni da se vraćaju, ove momke treba uigravati i za par ciklusa će biti idealni.

Instagram / Printscreen / Fudbalski savez Srbije

Sergeja i Mitrovića više nikada ne pozvati u reprezentaciju. 

 Da budem iskren, mislim da bi Srbija mogla da bude bolji tim bez Sergeja, Mitrovića i Tadića. Nikada nisu ništa uradili kada su predstavljali Srbiju – glase samo neki od komentara na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar