Izvor: Kurir
07.09.2024 u 19:45
0

ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Sva trojica nasilnika ostaju iza rešetaka

Za sve tri osobe osumnjičene za učešće u tuči u kojoj je dvadesetšestogodišnji M.G. iz Loznice teško povređen, odlukom Osnovnog suda u Loznici određen je pritvor do 30 dana, potvrđeno je danas iz lozničkog Osnovnog javnog tužilaštva (OJT).

– Posle jučerašnjeg saslušanja u OJT za sva tri osumnjičena lica po rešenju Osnovnog suda u Loznici određen je pritvor do 30 dana. Osnov za određivanje pritvora kod sva tri lica je zbog uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, a kod jednog osumnjičenog je osim toga dodat i osnov da postoji opasnost da će ponoviti krivično delo – rečeno je danas iz OJT.

„43 HILJADE JE ISPALO ŠTO SMO IZVADILI OVE IMBECILE“: Zvicer bio besan na ubice škaljaraca Dedovića i Stamatovića

Prema nezvaničnim informacijama dvojica osumnjičenih od ranije su poznati policiji zbog tuča i dela sa elementima nasilja dok treći studira u inostranstvu. Osumnjičeni su tokom jučerašnjeg dana saslušavani u Tužilaštvu za krivično delo teška telesna povreda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter