Izvor: Alo
08.09.2024 u 07:02
0

PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM SAMO ŠTO NE POČNU: Srbija je na pragu jeseni!

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno sunčano i veoma toplo uz vetar, s temperaturom do 34 stepena

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak istočni i jugoistočni, krajem dana i tokom noći košava u daljem pojačanju.

KIŠA JUTROS POTOPILA DELOVE BEOGRADA: Prete li Srbiji i glavnom gradu noćas nove oluje?

Najniža temperatura od 14 u Požegi do 23 stepena u Vršcu, a najviša od 30 do 34 stepena.

U Beogradu danas pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar umeren, povremeno i jak jugoistočni.

Najniža temperatura od 19 do 22, a najviša oko 34 stepena.

Vreme narednih dana

Prema izgledima za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje svežije vreme, pa će temperature biti oko proseka za ovo doba godine.

U ponedeljak ujutru i pre podne jače naoblačenje, koje će posle podne i uveče usloviti kišu i pljuskove sa grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji.

U Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvaće umeren i jak, a na jugu Banata i olujni jugoistoèni vetar (košava).

Zatim promenljivo oblačno i u većini dana nestabilno, mestimično sa kišom i lokalno izraženijim pljuskovima sa grmljavinom, samo se u sredu i četvrtak očekuje kratkotrajna stabilizacija vremena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar