Izvor: TANJUG
09.09.2024 u 14:50
0

RAZBIJENI RUSKI I BELORUSKI HAKERI U POLJSKOJ: Sprečen sajber napad!

Poljske bezbednosne službe sprečile su sajber napad i razbile rusku i belorusku grupu hakera koja je pokušala da se infiltrira u institucije

VARŠAVA – Poljske bezbednosne službe sprečile su sajber napad i razbile rusku i belorusku grupu hakera koja je pokušala da se infiltrira u institucije i dođe do osetljivih podataka, izjavio je danas potpredsednik vlade Poljske Kšištof Gavkovski.

KREMLJ NE ODBACUJE PLAN ZA MIR: Želi da zna detalje

Varšava je više puta optuživala Moskvu da pokušava da destabilizuje Poljsku, jer šalje vojnu pomoć Ukrajini.

„Beloruske i ruske spoljne službe… imale su konkretan cilj – da iznude informacije, da ucenjuju pojedince i institucije i da vode de fakto sajber rat. Njihov cilj da ukradu podatke u svrhu ucene je osujećen“, rekao je Gavkovski, koji je i ministar za digitalna pitanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter