Izvor: 24SEDAM
10.09.2024 u 08:20
0

KOJE JE SVE INTERVENCIJE IMALA SLAVNA DEMI MUR: Estetski hirurg otkrio

Da li je slavna glumica preterala?

Ona je oduvek važila za sinonim ženske lepote i prefinjenosti

Glumica Demi Mur, koja je poznata po svom izvanrednom izgledu i karijeri u svetu filma, nedavno je otkrila detalje o estetskim procedurama koje je prošla kako bi očuvala svoj mladalački izgled.

KLUNI I PIT PONOVO ZAJEDNO: Potvrđeno snimanje filma „Ocean’s 14“

Ona je prošla kroz niz estetskih operacija u ukupnoj vrednosti od 250 hiljada funti (oko 300 hiljada evra). Ove procedure uključuju implantaciju grudi, operaciju nosa i brojne tretmane protiv starenja. Iako su fanovi već godinama nagađali o mogućim estetskim intervencijama, Demi je još 2007. godine demantovala bilo kakve tvrdnje o plastičnoj hirurgiji.

Međutim, s dolaskom na Fendi modnu pistu, gde je prikazala značajnu promenu u izgledu lica, spekulacije su se ponovo pokrenule. Hirurzi su komentarisali njen izgled, potvrđujući da je zaista prošla kroz estetske procedure. Demi je otkrila da su joj prednji zubi lažni nakon što ih je izgubila zbog „stresa“ 2017. Glumica je priznala da su joj ispala dva prednja zuba u Večerašnjoj emisiji sa Džimijem Falonom. Dok je krasila modnu pistu, Demini obrazi su izgledali puni istaknutiji, kao da su zategnuti nečim, iako vidno nije bilo ničega.

Ona je bila gotovo neprepoznatljiva dok se pridružila mnoštvu modela sa A liste na modnoj pisti za Fendi prezentaciju dizajnera Kima Džonsa za proleće leto 2021. u Parizu. Demi je ovo pokušala da demantuje, ali joj nije uspelo na kraju jer su znaci da je radila i te kako vidljivi. Takođe, Demi nije ni objasnila zašto joj se izgled razlikuje od onog kakav je imala pre same revije.

Plastični hirurg dr Mark Solomos, rekao je za „Hello“ časopis da se vidi kako je Demi još kao mlada krenula sa operacijama i željom da izgleda mlađe, zbog čega je uspela da to sačuva.

Hvaleći njenu ‘neverovatnu strukturu kostiju’, on tvrdi da je imala operaciju podizanja usana, botoks, lasersku operaciju i rinoplastiku.

– To se sve da videti u predelu gde je nos. Bore su minimalne, što nije uobičajeno za neke koji ne koriste neki vid podmlađivanja – tvrdio je hirurg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter