Izvor: BLIC
11.09.2024 u 07:35
0

DANAS KIŠA CELI DAN: Najniža temperatura i do 11 stepeni, a evo kada nas očekuje razvedravanje

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a posle podne se očekuje prestanak padavina, uveče i razvedravanje. U Bačkoj, Sremu, Mačvanskom i Kolubarskom okrugu biće promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Očekuje se vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od 11 do 16 stepeni, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni.

U Beogradu će pre podne biti oblačno, ujutru sa slabom kišom, a posle podne se očekuje postepeno razvedravanje.

Duvaće vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura biće oko 16 stepeni, a najviša dnevna oko 24 stepena.

Upaljeni meteo alarmi

Na području Šumadije, Pomoravlja, istočne i jugoistočne Srbije na snazi je žuti meteo alarm što označava da vreme može biti opasno

U četvrtak se očekuje pretežno sunčano i osetno toplije vreme sa maksimalnom temperaturom od 26 do 30 stepeni.

Kako navodi RHMZ, u četvrtak uveče će uslediti novo naoblačenje sa zapada, a tokom noći kiša i lokalni pljuskovi očekuju se u zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije.

Od petka do kraja perioda preovlađivaće oblačno i osetno hladnije vreme, sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter