Izvor: 24 sedam
14.09.2024 u 07:19
0

DANAS U SRBIJI OBLAČNO I HLADNO: Očekuje nas nevreme praćeno grmljavinom

Najniža temperatura iznosiće od 8 do 13, a dnevna od 13 na severozapadu do 18 stepeni na jugoistoku i istoku zemlje

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), u Srbiji će danas biti oblačno i hladno sa kišom i lokalnim pljuskovima, koji ponegde na istoku i jugoistoku mogu biti praćeni i grmljavinom.

Najniža temperatura iznosiće od 8 do 13, a dnevna od 13 na severozapadu do 18 stepeni na jugoistoku i istoku zemlje.

Duvaće umeren i jak zapadni i severozapadni vetar, koji će uveče i tokom noći na severu i zapadu imati i udare olujne jačine.

Krajem dana i u toku noći ka nedelji se očekuje intenziviranje padavina prvo u Vojvodini, zapadnoj i centralnoj Srbiji, kao i na teritoriji Beograda.

I u Beogradu danas oblačno i osetno hladnije, povremeno sa kišom. Intenzivnije padavine se očekuju uveče i tokom noći ka nedelji.

Vetar umeren zapadni i severozapdni, uveče u pojaèanju. Najniža temperatura u glavnom gradu oko 10, najviša oko 14 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter