Izvor: Alo
15.09.2024 u 18:56
0

SAD SMATRA DA ĆE SVI POČETI DA IM LJUBE CIPELE: Ovo je direktna objava informacionog rata

Sjedinjene Države smatraju da će, ako pritisnu jače, svi pobeći, pokleknuti i početi da im ljube cipele, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da američka „duboka država“ osvetu smatra jednom od svojih vrlina i pripisuje sebi funkcije Boga.

LJUDI NEMAJU NAČIN DA SAMI POBEGNU: Talas briše sve pred sobom

Ona je na taj način prokomentarisala sankcije SAD ruskim medijima RT-u i medijskoj grupi „Rusija sevodnja“.

„Pošto su prisvojili božanske funkcije upravljanja univerzumom, Amerikanci veruju da imaju pravo na osvetu, nazivajući to odmazdom. Dakle, svi oni koji nisu pokleknuli, nisu se slomili i svi oni koji imaju svoje gledište i bore se, za američku duboku državu, koja se periodično otkriva, predstavljaju apsolutno legitiman cilj“, kazala je Zaharova za televiziju TBC.

Ona je dodala da SAD ne razumeju zašto im se ekipa RT smeje.

„SAD su istrulile. Sjedinjene Države smatraju da će, ako pritisnu jače, svi pobeći, pokleknuti i početi da im ljube cipele“, ocenila je Zaharova.

Ona je takođe istakla da su nove optužbe SAD na račun ruske televizije RT – objava informacionog rata, zasnovana na rusofobiji.

„Ovde se ne radi samo o sankcijama niti o restriktivnim merama. Ovo je direktna objava informacionog rata. Direktno, bez bilo kakve alternative i zasniva se na apsolutno jasnoj rusofobičnoj nacionalističkoj ideologiji kakva je mogla da se vidi više puta tokom istorije, ali najizražajnije tridesetih godina 20. veka“, rekla je Zaharova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter