Izvor: Kurir
16.09.2024 u 09:57
0

MLADIĆI PRETUČENI MOTKAMA PO GLAVI: Pretučeni u dvorištu kuće na Zvezdari

Pretučeni su izjavili da su ih udarali šipkama i motkama po glavi i telu i da su pobegli sa nekoliko taksi vozila. Nisu naveli razlog obračuna. Policija ispituje ceo slučaj

BEOGRAD – U Urgentni centar u Beogradu primljena su četvorica muškaraca sa povredama po glavi i telu, a kako su rekli njih su u dvoršitu kuće na Zvezdari pretukli njima nepoznati mladići.

OD SVIH JE KRILA ISTINU O BRAČNOJ SITUACIJI: Isplivale nove informacije o ubijenoj manekenki

Prema izjavama koje su dali, batine su dobili šipkama i motkama.

– Pretučeni su izjavili da su ih udarali šipkama i motkama po glavi i telu i da su pobegli sa nekoliko taksi vozila. Nisu naveli razlog obračuna. Policija ispituje ceo slučaj – kaže izvor.

Četvorica pretučenih nakon ukazane pomoći pušteni su na kućno lečenje. Obračun se dogodio pre dva dana u dvorištu jedne kuće na Zvezdari.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter