Izvor: Alo
17.09.2024 u 09:57
0

PRONAĐENA GRANATA UMOTANA U KESU: Biće uništena na posebnom mestu

Vazdušna bomba iz Drugog svetkog rata otkrivena je u Podmoskovlju, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije na svom Telegram kanalu.

Kako je saopštilo odeljenje, eksplozivna naprava je pronađena u gradskom okrugu Taldomski usred reke Dubne. Ronioci iz Lider centra ruskog Ministarstva za vanredne situacije podigli su nalaz sa dna. Biće uništen na posebnom mestu.

ONI VIDE KOSOVO KAO VAŽAN POLITIČKI PROJEKAT: Vašington zanemario nakaznu tvorevinu

Ranije je u ulazu zgrade broj 16 u Mitinskoj ulici u Moskvi pronađena municija iz vremena Drugog svetskog rata. Prema rečima očevidaca, granata je bila umotana u kesu.

 

Njegov kalibar je bio 76 milimetara. Eksperti su ogradili susednu teritoriju. Informacije o vrsti granate i kako je završila u zgradi nisu dobijene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter