Izvor: Kurir
17.09.2024 u 12:41
0

BILA SAM U KOMI 45 DANA: Moja baka nije verovala da mene više nema

Danica Balabanović doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu na motoru, nakon koje su greškom konstatovali njenu smrt.

Pevačica je 45 dana bila u komi, a onda se na iznenađenje svih desilo nešto neočekivano. Naime, Danica je zahvaljujući svojoj baki koja nije mogla da se pomiri da je više nema,uspela da preživi.

NE RADIM NIŠTA LOŠE: To je posao i to se tako radi

Njen život se tada potpuno promenio, a ona je sada otkrila kroz kakvu strašnu situaciju je prošla.

– Neposredno pred odlazak na veliku turneju sa Željkom Šašićem, pozvao me je prijatelj da se provozamo motorom. Iako mi je baka uvek govorila da ne sedam na motor, nisam je ni tog puta poslušala. Doživeli smo težak saobraćajni udes na kom mi je konstatovana smrt – započela je svoju ispovest Danica i nastavila:

– Moja baka nije verovala da mene više nema, i pri opraštanju osetila je da sam topla ispod pazuha. Srećom, posle toga krenule su tri reanimacije, a nakon što sam se da kažem „vratila“, bila sam u komi 45 dana sa 22 preloma.

 

Težak period pregurala je uz pomoć jake volje, kao i njenih najdražih koji su sve vreme bili uz nju.

– Moja dijagnoza je bila invalid i lekari su mi rekli da ako uspem da hodam uz pomoć štaka da budem presrećna. Iz bolnice sam izašla 6. septembra i uz uporne vežbe i Božiju pomoć, već sam pevala za Novu godinu – ispričala je Danica Balabanović za Grand.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter