Izvor: 24SEDAM
17.09.2024 u 20:55
0

DETALJI IZ ŽIVOTA ACE ILIĆA I BILJE JEVTIĆ: Nekad ga izbaci iz kuće, a ima dana kad ode i sam! (FOTO)

Pevački par je i više od tri decenije u braku, a za to vreme su, između ostalog, naučili i kada treba malo da se razdvoje...

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova sa estrade, međutim, kad „ne ide sve baš kao po loju“, pevačica ume i da „izbaci“ svog izabranika iz porodičnog doma.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ NAKON HAPŠENJA SPOMENUO SEVERINU: Glumac se javno obratio hrvatskoj policiji

– E, koliko puta sam ga izbacila iz kuće… Ne bukvalno izbacila, već je i sam izašao kada me tako iznervira. Jednostavno, ne slažemo se u nekim razmišljanjima i odlukama, pa mu na lep način često kažem: „Idi malo sa društvom“, da on to ne oseti i da ga ne povredi, ali želim nekad da budem i malo sama – priznala je gostujući u jednoj emisiji Bilja.

U pogledu se vidi

– Mi se jako dobro znamo. Mi smo 35 godina u braku, toliko dobro se poznajemo. Partneri bi pre svega trebalo da se dobro poznaju, da bi znali kako da reaguju u nekom trenutku. Ja njemu ne moram ništa da kažem, ni on meni, u pogledu on vidi da li je meni nešto okej ili nije, ako nije, onda se povlači.

Podsetimo, kada su Bilja i Aca rešili da „stanu na ludi kamen“ – spremala se svadba za pamćenje. Slavlje je i te kako bilo medijski propraćeno i sa zaljubljenim parom veselilo se oko 500 zvanica, pisala je štampa. Pevačici je kumovala Suzana Mančić, a Ceca, koja je bila tek na početku svoje blistave karijere, zapevala je bila za mladence „Cvetak zanovetak“, ali i druge kolege su se bile latile mikrofona.

 

Biljana i Aleksandar su u braku dobili sina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter