Izvor: 24sedam
22.09.2024 u 18:15
0

KONVOJ SA DIPLOMATAMA NAGAZIO NA MINU U PAKISTANU: Među njima osobe iz BiH! (VIDEO)

Policajac poginuo, trojica ranjena

Konvoj vozila, u kojem su bile strane diplomate, među kojima i članovi diplomatskog osoblja iz Bosne i Hercegovine, nagazili su na minu u Pakistanu, ali trenutno su na sigurnom.

U eksploziji bombe je ubijen policajac koji je bio zadužen za osiguranje stranih diplomata, a trojica su ranjena, saopštila je policija.

U konvoju je bilo 12 diplomata iz BiH, Rusije, Vijetnama, Etiopije, Ruande, Zimbabvea, Indonezije, Uzbekistana, Turkmenistana, Kazahstana i Portugala.

Istraga u toku

Policijsko vozilo koje je pratilo diplomate prema turističkom mjestu Malam Jabba u okrugu Swat, severozapadni Pakistan, verovatno je nagazilo na minu. Portparol okružne policije Moin Fayyaz rekao je da se na osnovu prvobitnog uviđaja čini da je bomba bila zakopana pored puta, ali je rekao da je istraga još u toku.

Zvaničnici Swat policije kažu da su se nakon incidenta ambasadori stranih zemalja sigurno vratili u grad Mingore i da je putovanje u Mulam Jabbu otkazano.

Zvaničnici Agencije za pomoć i spašavanje (Rescue 1122) i lokalno stanovništvo kažu da su povređeni vojnici prebačeni u bolnicu Sidhu Šarif.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter