Izvor: 24SEDAM
23.09.2024 u 12:15
0

ANDRIJA MANDIĆ: Novi kriterijumi za crnogorsko državljanstvo (VIDEO)

Sve će biti usklađeno sa najvišim evropskim standardima

Predsednik crnogorske Skupštine i lider Nove srpske demokratije, Andrija Mandić, izjavio je da se značajno napredovalo u analizama vezanim za dobijanje crnogorskog državljanstva.

„Vi znate da se na državnom nivou zalažemo za dobijanje državljanstva i da smo daleko odmakli u analizama kako bi svi koji su rođeni u Crnoj Gori, imaju imovinu u Crnoj Gori ili su vezani za nju, bez obzira na nacionalnu pripadnost, dobili crnogorsko državljanstvo. To će biti usklađeno sa najvišim evropskim standardima,“ izjavio je Mandić.

Ovu poruku Mandić je uputio u predizbornom spotu koalicije „Za budućnost Podgorice – Grad svih nas“, uoči izbora u Podgorici zakazanih za 29. septembar. Spot je objavljen na zvaničnoj Fejsbuk stranici koalicije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter