Izvor: Kurir
25.09.2024 u 09:08
0

MNOGO MI JE ŽAO ŠTO NEĆU IMATI ISPRAĆAJ: Desingerica otkrio hoće li ići dobrovoljno u vojsku

Reperu je žao što ga ne kači služenje vojnog roka, ali neće ići dobrovoljno jer sad zarađuje velike pare

Dragomir Despić Desingerica imao je i šta da kaže na temu služenja vojnog roka o kome se ovih dana naširoko priča u našoj zemlji.

OSTAVILA JE DUBOK TRAG U SRCU PUBLIKE: Kasandri nude posao u još dva velika projekta u Srbiji

– Sad imam 17 godina, i tek ću da dočekam punoletstvo sledeće godine, tamo pred Crnu Goru. Tamo dole ćemo i da slavimo osamnaesti rođendan. Ali, na papiru imam 31 godinu i samim tim me ne kači zakon i ne moram da idem u vojsku. Duhovno se osećam kao sedamnaestogodišnjak. Mnogo mi je žao što neću imati ispraćaj. Baš smor, ceo život sam želeo da idem u vojsku, ali nisam imao kad. Ne mogu ni dobrovoljno, jer sam prestao da radim humanitarno i sada konačno uzimam neke pare – rekao je između ostalog Desingerica u svom prepoznatljivom stilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter