Izvor: 24SEDAM
25.09.2024 u 12:15
0

NESREĆA U BERANAMA: Čeh doživeo nesreću pa mu nakon toga ukrali motor! (FOTO)

Neki od beranskih motorista danas su preko društvenih mreža preneli apel državljanina Češke da mu se pomogne da pronađe motor, dok on leži u bolnici

Državljaninu Češke, koji je preključe doživeo udes vozeći motor na putu od tunela Klisura prema Lubnicama, odnosno Beranama, taj motor je ukraden.

Portalu RTCG su iz beranske policije kazali da im je slučaj tek danas prijavljen, iako je Čeh hospitalizovan u KBC Berane zbog loma ruke.

– Nama udes uopšte nije prijavljen prekjuče, a juče nam je prijavljeno da je stranom državljaninu ukraden motor preko noći. Da nam je na vreme javljeno, mi bismo obezbedili mesto nesreće i obezbedili motor. Ovako, bojim se da je kasno”, kazao je sagovornik iz policije.

Neki od beranskih motorista su preko društvenih mreža preneli apel državljanina Češke da mu se pomogne da pronađe motor, dok on leži u bolnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter