Izvor: blic
26.09.2024 u 17:23
0

BELIM PORŠEOM SE DANIMA IŽIVLJAVA PO PUTU: Jeziv snimak preticanja kod Batajnice šokirao sugrađane (VIDEO)

Jeziva scena zabeležena je na auto-putu kod Batajničke petlje, a mnogi sugrađani tvrde da se zbog ovakvog ponašanja i gine! Ovoga puta snimljen je beli porše koji namerno koči ispred jednog vozača. Ipak, na kraju je većina građana optužila vozača koji se sporije kretao!

Kako se vidi na snimku objavljenom na Fejsbuk stranici „serbialive_Beograd“, porše bahato uleće u levu traku i naglo koči ispred vozača, i tako nekoliko puta.

Danima, beli porše sa NS registracijom se iživljava na autoputu. Meni je danas uleteo i namerno počeo da koči, iako se krećem propisanom brzinom od 130km/h i pretičem kamion. Čovek uleće, kreće da koči osvetnički, namerno iz revolta i samo mojom brzom reakcijom je izbegnut sudar. Verovatno bi se lepo proveo sa 2.5t otpozadi“, navodi čovek koji je svedočio divljanju i poslao snimak.

„Gušiš saobraćaj, neka je kočio!“

Komentari su se odmah nizali ispod snimka, a mnogi su konstatovali da je ovakva vožnja i razlog zašto se gine na putevima.

Zbog ovakvih se i gine„, glasi jedan od komentara.

Ipak, mnogim sugrađanima zasmetalo je to što vozač koji je poslao snimak vozi levom, preticajnom trakom, a kako se vidi na snimku, u tom trenutku ne pretiče nikog.

„Puno njih vozi levom trakom i guši saobraćaj. Kao što i ti imaš do kamiona tri svetlosne godine, zato je i kočio i ako je! Približi se izvrši preticanje i vrati se u desnu, ne smetaj nekome ko žuri, ne leči svoje komplekse nesposobnost“, napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter