Izvor: 24sedam
28.09.2024 u 11:11
0

NEVREME U ZAGREBU: Bura i potop na ulicama (VIDEO)

Cela Hrvatska, osim riječke regije i Velebitskog kanala, nalazi se pod žutim meteo-alarmom

Snažno nevreme noćas je pogodilo Zagreb i okolinu i donelo haos na putevima.

HAK javlja da je saobraćaj prekinut na pojedinim raskrsnicama Aleje grada Bolonje zbog vode na trotoarima (trenutno s ulicama Prigornica, Velimira Škorpika).

„Jedva se prolazi od kiše. Ljudi stoje u koloni“, ispričao je za hrvatski portal edan od čitalaca koji je snimio potopljenu Škorpikovu ulicu.

Intenzitet padavina ocenjen je 10/10, prema podacima koje je izneo „Alarm za kišu Zagreb“.

Cela Hrvatska, osim riječke regije i Velebitskog kanala, nalazi se pod žutim meteo-alarmom koji upozorava na potencijalno opasno vreme, i to zbog kiše, grmljavinskog nevremena i olujnih udara bure.

 


Za riječku regiju i Velebitski kanal je na snazi dodatni stepen upozorenja, odnosno pod narandžastim meteo-alarmom, što označava opasne vremenske uslove. Alarm je na snazi zbog jakih udara bure.

Podsećamo, celu Evropu pogodilo je stravično nevreme u prvoj polovini septembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter