Izvor: Alo
29.09.2024 u 16:43
0

KONAČNO PRAVI PARTIZAN: Crno-beli srušili Mladost i prekinuli seriju loših rezultata

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost u Lučanima sa 3:1 u okviru 10. kola Superlige Srbije

Domaći tim je u sjajnoj formi i u seriji je od pet uzastopnih pobeda, dok su crno-beli u jako lošoj situaciji i ne znaju za pobedu na poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima.

MLADOST – PARTIZAN

1:3

Kraj utakmice!

90. minut – Ponovo Jovanović! Golman Partizana je još jednom fantastično reagovao tako što je zaustavio pokušaj Udovičića. Mogla je Mladost da unese dramu u završnici utakmice.

82. minut – Bez većih uzbuđenja u poslednjih 15 minuta. Deluje da su se crno-beli zadovoljili rezultatom i ne napadaju gol domaćih.

67. minut – Jovanović je na nestvaran način spasio Partizan. Domaćin je imao veliku priliku da se ponovo vrati u meč. Prvo je golman gostiju sjajno odbranio pokušaj Krsmanovića, a onda je fantastično odreagovao i sprečio Eze-Frajdeja da šutira.

57. minut – Goooool! Fantastičan pogodak Kovača za 3:1. Najpre je Trifunović pogodio stativu, da bi potom Zubairu proigrao Kovača, koji je fantastično šutirao i matirao Stamenkovića

56. minut – Evo i prvih izmena u Partizanu. Teren napuštaju Kalulu i Ovusu, a u igru ulaze Trifunović i Stjepanović

52. minut – Bez većih uzbuđenja na startu drugog poluvremena.

Kraj prvog poluvremena!

45+2 – Gooool! Mladost se vraća u igru. Domaći tim je dobio jedanaesterac koji je sigurno realizovao Aleksandar Pejović, poslavši Jovanovića na jednu, a loptu na drugu stranu.

44. minut – Prečku pogađa Zubairu! Krilni fudbaler je šutirao sa leve strane i pogodio okvir gola. Kakav bi to pogodak bio.

40. minut – Nova velika šansa za Partizan. Gajas Zahid je imao otvoren put ka golu, šutirao je sa nešto više od 16 metara, ali je Stamenković zakačio loptu i skrenuo u korner.

38. minut – Prvi žuti karton na utakmici. Zaradio ga je Krsmanović.

32. minut – Kakav promašaj Đorđa Jovanovića! Zubairu ga je sjajno proigrao, napadaču crno-belih je ostalo samo da sa par metara smesti loptu u mrežu, ali se propisno obrukao i šutirao je daleko pored gola. Ogromna prilika za Partizan.

30. minut – Druga velika prilika za Lučance. Domaći tim je vrlo lako mogao da prepolovi prednost crno-belih, čija je odbrana loše reagovala, ali je Krsmanović ponovo propusti oveliku šansu.

26. minut – Gooool! Crno-beli su duplirali prednost. Strelac je Đorđe Jovanović. Napadač Partizana je rutinski savladao Stamenkovića nakon odličnog dodavanja Stefana Kovača.

23. minut – Nakon gola Partizana mirniji period igre. Crno-beli kontrolišu dešavanja na terenu.

12. minut – Gooool! Partizan vodi u Lučanima. Najpre je Jovanović imao sjajnu priliku, ali je Stamenković odbranio. Usledio je korner nakon koga je Mihajlo Ilić postigao gol i doveo crno-bele u vođstvo.

7. minut – Kakva prilika za Mladost! Iznenada se domaći tim našao u izglednoj situaciji da povede, ali je Mujakić intervenisao na gol liniji i sprečio pogodak za Mladost.

6. minut – Na početku utakmice crno-beli imaju više loptu u nogama, ali do sada nije viđen nijedan opasan napad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter