Izvor: telegraf
30.09.2024 u 09:45
0

SKANDAL O KOJEM BRUJU HRVATSKA: Dečak pljunuo i opsovao Raketića, kamere sve usnimile

Razočaravajući derbi osmog kola Prve HNL odigran je na Rujevici bez golova. Rijeka i Hajduk su tražili pobede kojima bi se odlepili na prvom mestu od Dinama, međutim Zagrepčani su remijem najviše profitirali.

Duelu su prethodili incidenti i sukob Torcide i policije u Rijeci, a na terenu nije viđeno skoro pa ništa, pa su nezadovoljni navijači preplavili društvene mreže.

Najupečatljiviji detalj dogodio se na isteku 68. minuta i u pitanju je bezobrazno ponašanje jednog dečaka, koji je umalo upljuvao legendu hrvatskog fudbala.

Ivan Rakitić je izvodio aut, a dečka je probao da „dobaci“ do njega. Na svu sreću nije uspeo, međutim snimak je preplavio društvene mreže.

Zaista bi trebalo poraditi na vaspitanju najmlađih i dati im dobar primer kako se fer i sportski može navijati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter