Izvor: 24SEDAM
01.10.2024 u 07:58
0

DANAS UTAKMICA ZVEZDE U MILANU: Sve što treba da znate o duelu Lige šampiona sa Interom!

Crveno-bele čeka izuzetno težak zadatak na čuvenom stadionu Đuzepe Meaca

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.00 gostuju Interu u 2. kolu Lige šampiona.

Posle uvodnog poraza u elitnom takmičenju, od Benfike u Beogradu, crveno-bele čeka pakleno težak izazov na čuvenom milanskom stadionu Đuzepe Meaca.

Inter je u 1. kolu Lige šampiona odigrao nerešeno sa strašnim Mančester sitijem, a duel sa srpskim šampionom dočekuje osokoljen pobedom na gostovanju Udinezeu u Seriji A.

Meč u Milanu će voditi nemačka ekipa. Glavni sudija biće Feliks Cvajer, a pomagaće mu Robert Kempter i Kristijanom Dic. U VAR sobi će sedeti Bastijan Dankert i Benjamin Brand, dok je zadatak četvrtog sudije dodelje Florijanu Badstubneru.

Znamo da jedan od najboljih u redovima Zvezde Mirko Ivanić zbog povrede nije ni otputovao za Milano, ali znamo i da u Interu neće biti Nikola Barela.

Iako je veoma nezahvalno prognozirati za kakve će se postave odlučiti treneri, ovako bi mogle da izgledaju ekipe na startu utakmice.

Inter (3-5-2): Zomer – Pavar, Aćerbi, Bastoni – Dumfris, Zjelinski, Člakanoglu, Mkitarijan, Dimarko – Taremi, Martinez.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer(M. Ilić) – Seol, Điga, Spajić, Elšnik – Krunić, Maksimović – Olajinka, L. Ilić, Silas – Šerif.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter