Izvor: 24SEDAM
10.10.2024 u 16:30
0

ISPLIVALI NOVI DETALJI O UBISTVU U TUZLI: Dva oproštajna pisma na mestu zločina!

Poznati nalazi obdukcije za obe preminule osobe

Pre dva dana u jednom naselju u Tuzli, pronađeno je telo majke za koju se sumnjalo da je 7. oktobra oduzela život svojoj ćerki (31) u njihovoj porodičnoj kući.

CEO RAZRED OSNOVNE ŠKOLE PETI DAN NE POHAĐA NASTAVU: Zbog nasilnog učenika roditelji besni i traže izvinjenje

Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona potvrdio je da su Tužilaštvu dostavljeni nalazi obdukcije za obe preminule osobe.

– U slučaju devojke F.M. (31) radi se o nasilnoj smrti koja je nastupila od posledica davljenja. U slučaju njene majke A.M. radi se o samoubistvu trovanjem tabletama. U toku su istražne radnje vezane za smrt obe osobe, te će biti urađena potrebna veštačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje – naveo je portparol Arnautović.

Podsetimo, telo majke A.M. pronađeno je u šumarku iznad kuće, dok je njen suprug dan ranije u porodićnoj kući pronašao telo ćerke F.M.

Na licu mesta istražioci su pronašli njena dva oproštajna pisma, ali i čekić za koji se verovalo da je predmet kojim je počinjen zločin.

Kasnije je obdukcijom utvrđeno da je ćerka udavljena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter