Izvor: alo.rs
14.10.2024 u 10:38
0

PODGORIČANIN SINU NANEO POVREDE GLAVE, DRUGI UHAPŠEN ZBOG NASILJA NAD SUPRUGOM!

Oglasilo se tužilaštvo

Podgoričaninu G.J. Osnovno državno tužilaštvo odredilo je zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

– On se sumnjiči da je sina I.J. 11. oktobra uhvatio u “grif” i zadao mu više udaraca u predelu glave, nanoseći mu laku telesnu povredu u vidu otoka u predelu slepočnice –

NE MOŽEMO DA VERUJEMO ŠTA NAM SE DOGAĐA: Potresna ispovest očajnih roditelja ubijenog Andreja (14)

Takođe, zadržavanje je određeno i D.S. koji je, kako se sumnja, 10. oktobra u Zeti, u prisustvu maloletne dece, pretio svojoj supruzi da će je ubiti i gađao je telefonom.

– Sutradan kad je htela da napusti kuću, uhvatio je za ramena i gurnuo ka zidu u koji je udarila, a potom odveo decu – kaže se u saopštenju ODT-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter