Izvor: 24sedam
21.10.2024 u 09:00
0

PARTIZAN DANAS DOBIJA NOVOG PREDSEDNIKA: Počinje nova era

Vučelić i Vazura su uništili velikana iz Humske, put do oporavka će biti veoma dug

Svanuo je dan koji su svi koji vole Partizan godinama čekali. Dugo, predugo. Ali, dočekali su ga.

KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE: Vanredna konferencija za štampu

Fudbalski klub danas dobija novog predsednika Rasima Ljajića i rukovodstvo, a pred njima je pakleno težak posao oporavka velikana srpskog fudbala.

To što su dosadašnji čelnici Milorad Vučelić i Miloš Vazura uradili sa klubom iz Humske je zaista za proučavanje. Naravno, u negativnom smislu.

Uništen je Partizan uzduž i popreko, rasturen na sve strane, doveden u naizgled bezizlaznu situaciju. Promene kasne, ali gledajući sve ono što se dešavalo u prethodnom periodu – dobro je da su uopšte stigle.

Svanuo je dan od kog svi koji vole Partizan mnogo očekuju. Uz veliku dozu rezerve i nepoverenja, jer su se mnogo puta „opekli“ u sličnim situacijama. Ali i s verom da će „parni valjak“ za početak stopirati sunovrat, a onda se pokrenuti i ka boljim danima.

A za to će novom rukovodstvu, kao i svakom koje bi došlo, biti potrebno mnogo vremena. Ovakvo uništavanje kluba ne može se sanirati preko noći. Nećemo da predviđamo i prognoziramo, ali je verovatno istini bliže da je to vreme izraženo u godinama, a ne mesecima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter