Izvor: 24SEDAM
24.10.2024 u 10:48
0

SELENA GOMEZ NA PREMIJERI FILMA: Ismevali su je zbog kilograma, a sada su svi zanemeli! (FOTO)

Gomezova promenila opis! Glumica na "ozempik dijeti"

Glumica i pevačica Selena Gomez pojavila se na premijeri u Los Anđelesu i tom prilikom prijatno iznenadila sve prisutne. Ona je došla u elegantnoj crnoj haljini, a ono što je sve izenadilo jeste transformacija u njenom izgledu.

DŽONI DEP GRADI KUĆU NA KOSMAJU: Najpoznatiji Srbin mu je prvi komšija!

Kako su strani mediji pisali, Selena se već duže vreme bori sa viškom kilograma. Mnogi korisnici društvenih mreža su je kritikovali da se ugojila, da je „debela i propala“, a Gomezova je zapravo za to vreme vodila bitku sa opakom bolešću.

Ona boluje od lupusa, a lek koji prima kako bi držala bolest pod kontrolom dovodi do povećanja telesne mase, a samim tim i do gojenja. Prema pisanju stranih medija, Gomezova je ipak pronašla rešenje i odlučila se da problem sa svojom kilažom reši pomoć „ozempik dijete“.

Selena se do sada nije oglašavala u javnosti, ali njen nagli gubitak kilograma je pokrenuo glasine. Ipak, kada se uporede njene fotografije iz 2023. godine i danas, jasno se vidi razlika u veličini i obliku njenog lica i tela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter