Izvor: kurir
24.01.2024 u 16:38
0

SELENA GOMEZ OTVORENO O PROBLEMIMA S TEŽINOM, LUPUSU, BIPOLARNOSTI: „Ne verujem u sramotu ljudi zbog njihovog tela ili bilo čega“

Pevačica i glumica Selena Gomez (31) otvoreno govori o svom izgledu kako preko svojih društvenih mreža, tako i u intervjuima

Pevačica i glumica Selena Gomez (31) otvoreno govori o svom izgledu kako preko svojih društvenih mreža, tako i u intervjuima. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila svoju fotografiju od pre nekoliko godina, i noviju fotografiju, pokazujući kroz koje promene je njeno telo prošlo tokom godina.

 

 

IRINA ŠAJK I LUIS HAMILTON: Opšta konfuzija, ko se sa kim viđa?

 

Ova mlada žena često deli poruke ohrabrenja svoma koji imaju problem sa težinom i trpe negativne kritike okoline zbog toga. Selena je otkrila da ima lupus 2015. godine, a 2017. morala je na transplantaciju bubrega zbog komplikacija izazvanih njenom bolešću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

U tom trenutku je postala svesnija svog tela i shvatila da više ne liči na tinejdžerku, čime se nekada opterećivala, prenosi portal MissZdrava. Pevačica je u ranijim intervjuima pričala i o svom problemu sa lupusom navela kako upravo lek koji dobija kao terapiju za ovu bolest, dovodi do njenih problema sa kilogramima.

– Kada ga uzimam, imam tendenciju da zadržavam veliku količinu vode, a to je normalno da se dešava. Kada prestanem s tim, obično gubim na težini. Samo sam htela da kažem i ohrabrim svakoga ko oseća bilo kakvu sramotu zbog onoga kroz šta tačno prolazi, a niko ne zna pravu priču – objasnila je ona direktnom uključenju koje je objavila na svom Tviteru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter