Izvor: Kurir
04.05.2024 u 17:18
0

UMEM DA BUDEM NESTRPLJIVA I HISTERIČNA: Porodica mi je najvažnija!

Barbara Bobak otkrila je da se njenim roditeljima nikada nisu dopadali momci sa kojima se zabavljala.

Pevačica je govorila o sebi, porodici, izboru partnera i planovima za praznike i otkrila da će ih provesti radno.

– Praznike sam provodila sa porodicom, uvek se nešto okretalo na ražnju, a kao deca bismo pravili gnezda, tražili jaja i dobijali poklone. Sve se završava i počinje sa mojoj porodicom. Oni su najvažnije što imam – istakla je pevačica, pa otkrila da se njenim roditeljima nikada nisu dopadali partneri koje je imala.

KEJT NAJPOPULARNIJA: Vilijam na drugom mestu, Hari i Megan na začelju

 Mojoj porodici se ne sviđaju moji izbori, ali kada vratim film, ni meni se ne dopadaju. Momke sam birala po tome da me zabavljaju i zasmejavaju, a to nije smelo da bude merilo, budući da ne znači kvalitet – istakla je Barbara, i dodala da ne robuje tradicionalnim vrednostima.

– Nije mi toliko važno da se striktno poštuje tradicija. Lepo je to i samo po sebi pruža osećaj zajedništva i topline, ali jedino je važno da smo svi zajedno. Ove godine ne postim, ali pre dve godine sam postila ceo post. Sad mi je teže jer dosta radim i putujem, i tempo je takav da sam budna do četiri ujutru. Sa druge strane, post nije samo uzdržavanje od hrane, već i od loših dela i misli, a ja umem da budem nestrpljiva i histerična. Planem u sekundi i počnem da se svađam sa ljudima koji mi otežavaju da radim svoj posao – zaključila je Bobakova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter