Izvor: IDJTV
18.09.2023 u 20:00
0

NIJE MOGLA DA SAKRIJE BES KADA GA JE UGLEDALA: Snimak Selene Gomez sa dodele VMA nagrada postao VIRALAN! (VIDEO)

Pre nekoliko dana  u Nju Džerziju održana je 40. po redu dodela MTV video i muzičkih nagrada, koja je i ovog puta okupila neka od najvećih imena svetske muzičke scene.

OSUĐEN MERELIN MENSON: Evo kakva kazna čeka muzičara nakon što je izduvao nos u snimateljku(VIDEO)

I dok se prvog dana nakon spektakularne dodele najviše pričalo o toaletama sa crvenog tepiha, ubrzo su internetom krenuli da kruže snimci sa same ceremonije, koji su prikazivali šta se dešavalo „iza kamere“.

Jedan od video zapisa koji je postao viralan je upravo onaj na kom Selena Gomez, ne znajući da je snimaju, pokazuje iskrenu reakciju na nominaciju poznatog pevača Krisa Brauna.

Naime, u kategoriji „Najbolje od R&B“ bio je nominovan Kris Braun, a Selena Gomez nije mogla da sakrije koliko je razočarana što je on nominovan.

@dannydoesntknow😳♬ original sound – Cody


Da podsetimo, Kris Braun je šokirao javnost kada je 2009. godine pretukao Rijanu sa kojom je do incidenta bio u vezi. Mnogima je tada pao u očima i izgubio brojne fanove, a kako se takve se stvari ne smeju zaboraviti i oprostiti, čini se da ni Selena Gomez, koja je veliki Rijanin fan, nije zaboravila ovaj stravičan događaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter