Izvor: Alo
04.05.2024 u 18:57
0

TAKVU ME JE UPOZNAO I TO TAKO OSTAJE: Melina Džinović je OVO ispoštovala za Harisa!

Haris nikada nije želeo da Melina promeni ove stvari na sebi

Melina i Haris Džinović razveli su se nakon dve decenije zajedničkog života.

Kreatorka o razvodu nije govorila, dok je Džinović više puta isticao kako je bivšoj supruzi ispunjavao sve želje, a ona je, kako pevač tvrdi, poslednjih godina sve češće sama putovala, izlazila i provodila se.

Džinović ne krije da je sve dopuštao supruzi, ali ona je jednom prilikom ispričala šta Haris ipak nikada nije želeo da ona promeni, a Melina je to za sve ove godine ispoštovala.

DŽORDŽ KLUNI RASEJAN TRČAO ŠUMOM ISPIJENOG LICA: Šok fotke jednog od najboljih frajera zabrinule fanove, SVI SE PITAJU JEDNO

– Moj suprug ne dozvoljava promenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvek mora biti čista i negovana, to mi je važnije od odeće – rekla je jednom prilikom Melina, a prenela „Azra.ba“.

Podsetimo, Haris Džinović otkrio je da je Melina bez objašnjenja napustila vilu na Senjaku, dok je on tu ostao da živi sa naslednicima, ćerkom Đinom i sinom Kanom.

On je otkrio da je iz kuće odnela sav nakit, markiranu garderobu, skupocene torbe i cipele, sve što joj je godinama kupovao i za šta je izdvaljao na desetine hiljada evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter