Izvor: 24 sedam
26.10.2024 u 12:35
0

SPECIJALAC MUPA POVREĐEN U POTERI ZA UBICOM BRATA I SESTRE: Haos u poteri za Alijom

Pripadnik MUP-a zadobio povrede u prevrtanju vozila Interventne jedinice

Službenik Uprave policije Područne jedinice Bijelo Polje A.S. povređen je tokom potrage za dvostrukim ubicom.

Policajac, koji je bio sa petoricom kolega, povređen je u prevrtanju vozila Interventne jedinice oko 2.40 časova i to u Sokocu, nedaleko od kuće u kojoj su ubijeni Milanke i njenog brata Jovan Madžgalj, starih oko 50 godina. Iz Osnovnog državnog tužilaštva je potvrđeno da se u vozilu nalazilo šest službenika policije i da su neki od njih upućeni u bjelopoljski Urgentni centar, a jedan je zadobio povredu šake – prelom prsta.

Potraga za Alijom Balijagićem, čovekom koji je do sada proveo 20 godina iza rešetaka, nastavlja se.

– Do nezgode je došlo kada se vozilo, kojim je upravljao D.M. kretalo u koloni drugih vozila MUP-a u potrazi za osumnjičenim i kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta – kazala je portparol Osnovnog državnog tužilaštva Danijela Đuković.

Brat i sestra Milanka i Jovan Madžgalj ubijeni su noćas u bjelopoljskom selu Sokolac. Potera za dvostrukim ubicom je u toku i veruje se da je opkoljen u ovom nepristupačnom terenu. Osumnjčeni je zločin počinio iz puške, koju je ukrao pre 15 dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter