Izvor: BLIC.ŽENA
28.10.2024 u 20:00
0

EMINA JAHOVIĆ VEŽBA KOD KUĆE: Pevačica pokazala koliko je gipka, a tek da vidite teretanu (FOTO)

Ima mnogo benefita u zgradi u kojoj živi

Emina Jahović je veoma aktivna na društvenim mrežama, a pogotovo kada pokazuje šta radi tokom dana i kako vodi računa o svom izgledu.

Kako je otkrila svojim pratiocima, ona danas nije imala vreme da ode u teretanu u koju inače ide, pa je otišla u onu koja se nalazi u njenoj zgradi.

Naime, kako je već poznato, pevačica je posle razvoda počela da živi u stanu u kom ima pogled na Bosfor. Osim što je stan luksuzno sredila, pevačica ima mnogo benefita u svojoj zgradi, a ovo je jedan od njih.

– Danas nisam stigla da odem u teretanu, pa sam odradila trening kući. Podeliću neke vežbe sa vama, a onda idem u studio, gde pokušavam da završim moj novi album – poručila je Emina.

Ona je potom pokazala neke vežbe koje radi, a onda i šta je spremila za obrok nakon teretane, a to je uključivalo meso i povrće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter