Izvor: Tanjug
23.05.2022 u 16:39
0

POSLE PRVE TITULE U ISTORIJI KLUBA Trener vaterpolista Noveg Beograda Milanović: Presrećan sam što sam deo ovog tima i kluba koji je počeo da piše svoju istoriju!

Vaterpolisti Novog Beograda pobedom protiv Radničkog iz Kragujevca 2:0 u finalnoj seriji osvojili prvu šampionsku titulu u istoriji.

„Presrećan sam što sam deo ovog tima i kluba koji je počeo da piše svoju istoriju. Moram da odam veliko priznanje igračima na fantastičnom angažmanu, rekao je trener vaterpolista Novog Beograda Igor Milanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Veoma sam uzbuđen zbog ovog trofeja, a sada još dodatno treperim zbog Fajnal-ejta Lige šampiona koji nam se bliži. Pokušaću da se sa igračima što je moguće bolje psihofizički spremim za te utakmice kako bismo prikazali kvalitetnu igru. Čestitao bih ovom prilikom i Radnickom, koji je pružio dobar otpor, pa smo ušli u dramu u Kragujevcu. To je gledaocima bilo mnogo zanimljivo, jer je zaista bila velika borba“, izjavio je Milanović na konferenciji za medije.

Da je pehar šampiona Srbije zasluženo završio na Novom Beogradu govori i činjenica da šu Novobeograđani protiv finaliste domaćeg plej-ofa, ekipe Radničkog iz Kragujevca, ove sezone u svim takmičenjima odigrali ukupno devet utakmica i zabeležili sedam pobeda.

U finalnoj seriji u prvom mecu ostvaren je ubedljiv trijumf sa osam golova razlike, rezultat je bio 17:9, da bi u revanšu Novi Beograd slavio nakon boljeg izvodenja peteraca 17:15.

„Koliko igram vaterpolo, nisam imao prilike da odigram takvu utakmicu u kojoj je do samog kraja bilo toliko neizvesno i napeto. Ipak, verovali smo od samog starta i nijednog momenta nismo imali drugačije misli. Vratili smo se iz rezultatskog minusa, gubili smo 8:5 u izuzetno vreloj atmosferi. Bilo je baš teško i zato sam veoma ponosan na celu ekipu i kompletan stručni štab. Želim da izrazim veliku zahvalnost i svim ljudima koji stoje iza ovog kluba. Zaista se oseća se podrška rukovodstva, a mi se trudimo da guramo našu priču u bazenu kako najbolje umemo“, izjavio je kapiten Dušan Mandić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter