
Foto: FREEPIK.COMwahyu_t
ALFREDO PASTA SA PILETINOM: Ovako je prave Italijani
Svaki zalogaj je raj za nepca
Potrebno je:
300 g taljatela
300 g pilećeg filea
200 ml pavlake za kuvanje
100 g rendanog parmezana
50 g maslaca
2 čena belog luka
so po ukusu
biber po ukusu
sušeni peršun za posipanje (opciono)
PROČITAJTE: RECEPT DANA: Sočna gibanica sa sirom, omiljena srpska pita
Uputstvo:
Skuvajte pastu. Na srednjejakoj vatri otopite maslac u velikom tiganju. Dodajte sitno iseckani beli luk u tiganj i pržite ga nekoliko minuta. Dodajte isečene pileće filete u tiganj. Pržite ih oko 5-7 minuta dok ne budu skroz ispečeni i ne dobiju lepu zlatnosmeđu boju. Dodajte pavlaku za kuvanje u tiganj. Promešajte sve sastojke da se sjedini. Dodajte rendani parmezan u tiganj. Nastavite mešati dok se parmezan ne istopi i sos ne postane kremast. Posolite i pobiberite sos po ukusu. Dodajte taljatele i dobro promešajte.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

POTREBNA SU SAMO ČETIRI SASTOJKA: Recept za ekspres oblande pune keksa

TAJNA KOJU ZNAJU SAMO NAJBOLJE DOMAĆICE: Recept za najmekiši pileći file iz rerne

ALFREDO PASTA SA PILETINOM: Ovako je prave Italijani

RECEPT DANA: Sočna gibanica sa sirom, omiljena srpska pita
