Izvor:
08.08.2016 u 00:54
0

ROGONJA: Fudbalera Liverpula žena prevarila SA DRVOSEČOM!

Fudbaler Liverpula, Dejan Lovren, doživeo je strašno poniženje, jer ga je žena prevarila sa drvosečom!

Lovrena je supruga ostavila zbog drvoseče Daria Torbića, iako su bili u vezi od svoje 16. godine – čak 11 godina. Lovrenovo saznanje da ga je supruga prevarila, navodi se i kao jedan od razloga zbog kog je propustio Evropsko prvenstvo ovog leta.

Lovren je dosta teško ovo podneo, a posebno je bolno to što on zarađuje 65 hiljada funti mesečno, a drvoseča sa kojim ga je prevarila samo 200 funti! Lovren sa suprugom ima dvioje dece, pa iako je potpuno psihički i emotivno slomljen, to možda daje određenu nadu da će se njih dvoje pomiriti.

Sigurno je da je ovo veliki životni udarac za Lovrena i da, čak i ako se pomire, posle ovakve bruke i skandala, u njihovim životima više ništa neće biti isto.

Dailymail
Foto: Twitter/Telegraph

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter