Izvor:
08.08.2016 u 15:56
0

DIVNA SE POHVALILA: Ovako Jelena Karleuša uživa sa ćerkama na moru! (FOTO)

Jelena Karleuša je ovih dana u centru pažnje nekih medija zbog navodnog preteranog korišćenja fotošopa u obradi fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama. Na udaru su se našle i ove koje je podelila njena mama, a na kojima je JK u kupaćem kostimu i izgleda "nestvarno zgodno"!

Divna je uz komentar "Moji anđeli uživaju…" objavila fotografije svoje ćerke koja sa svojim ćerkama uživa u morskim aktivnostima, kao što su ronjenje i vožnja čamca.

Pogledajte fotografije na kojima je Jelena Karleuša u kupaćem kostimu i uverite se sami u to da li su napisi medija tačni.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/ Divna Karleuša

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter