Izvor: bsc happy
02.07.2024 u 20:22
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Orban u KIJEVU, regovori osuđeni na propast

860.dan u Ukrajini

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

 

 

Prof. Dr. Svetislav Lutovac: Ovo je jedna velika tragedija, za Ukrajinu i za čitav svet velika tragedija. Ovo su izmučeni ljudi, oni nisu sposobni ni u svakodnevnom životu da učestvuju a ne u ratnim pohodima i odbrani države. Ovi ljudi su prosto srećni kad dođu i budu u situaciji da se predaju Ruskim snagama jer znaju da neće trpeti veliku torturu. Još tragičnije je da  preko 40 posto aktivnih mobilisanih Ukrajinskih vojnika svakodnevno pod alkoholom.

 

Aleksandar Šešelj: Zapadni mediji pokušavaju da stvore tezu kako se ruska vojska zaglibila, da je njihovo dejstvo bezidejno i tako dalje. izbegava se činjenica da je Ruska vojska i sad u kontra- ofanzivi tj ofanzivi i da imaju inicijtivu imajući u vidu da postoji sada Hrakovski pravac koji ranije nije postojao. Nezavisno od toga koliko je spektakularno napredovanje to je svakako nešto što nije bilo prisutno pre nekoliko meseci.

 

Ljuban Karan , oficir:  Što se samog fronta tiče, intenzivne borbe se vode najmanje na 90 mesta. Ruska strana je najveći uspeh trenutni postigla na Donjeckom pravcu. Ukrajihnska vojska najviše je zabrinuta za Hrakov. Njihov najveći problem je što ne mogu da zaključe gde će biti glavni pravac napada i šta su Ruski planovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter