Izvor: bsc happy
03.07.2024 u 20:27
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Reakcije na propale pregovore! Parada u Belorusiji i reakcija Vašingtona

dan 861.

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

 

Ranko Gojković: Odgledao sam Paradu i zaista su Ukrajinci nagomilali ogromne trupe na samoj granici tako da je susret Šangajske 8 postao Šangajska 9  kao vrsta poklona Belorusiji na dan državnosti. Belorusija od danas postaje punopravni član.

 

Dragana Mitrović: Čini nam se da vidimo jedno pokazivanje jedinstava nekadašnjih naroda koji su gradili Sovjetski Savez i njihovo sećanje na žrtve predaka koji su ugrađeni u slobodu sada nezavisnih država.

 

 

Danilo Tvrdišić: Naivno je misliti da Rusija blefira, oni zaista ne blefiraju kada je u pitanju opstanak i interes Rusije. Lukašenko je baš danas rekao kako je Zapadu potrebna esklacija kako bi uveo NATO trupe u Ukrajinu. To je zamka za Zapad, ako uvedu trupe to je direktna objava rata a ako ne uvede Ukrajinske snage su u ozbiljnom deficitu sa živom silom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter