Izvor: bsc happy
30.07.2024 u 20:50
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Jedinice grupe „Centar“ porazile su pet brigada ukrajinske vojske

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Ruska vojska napreduje celim delom fronta dakle čitavom linijom, međutim ono što je očigledno, to je da su se oni usmerili na tri pravca odnosno smera, ukrajinska vojska očekuje jedan malo veći napad mislim da će sada biti raketiran deo, prvenstveno mislim na aerodrome koji mogu da prihvate dugo najavljivane avione F16, međutim oglasili su se takođe i bivši zamenik načelnika generalštaba gospodin Igor Romanjenko, general podpukovnik oglasio se i rekao da se ukrajinska vojska ne može više suprodstaviti i sprečiti ovakvu vrstu silovitog napada rekao je specijalista za bezbednost i terorizam prof. dr Svetislav Lutovac.
  • Ono što je meni upalo u oči to je činjenica da na svaka dva, tri dana imamo izveštaje sa drugog dela fronta dakle pritisak je očigledno pojačan i Rusi opipavaju gde je najslabija tačka prve linije ukrajinske odbrane, koja je izuzetno ugrožena i kažu da je pitanje vremena u kom delu fronta će da popusti, kada sam poslednji put gledao ozbiljnu analizu zapadni vojni stručnjaci procenili su da bi glavni pravac velike ruske ofanzive mogao da ide prema Zaporožju to je najbrži put do reke Dnjepar rekao je novinar Žarko Rakić.
  • Napredovanje sa vojnog aspekta je sasvim logično, međutim ovi gubici sa ukrajinske strane u vojničkom smislu su dobri za rusku stranu naravno, ali u demografskom kulturološkom i civilizacijskom smislu mislim da dugoročno neće proizvesti dobru demografsku situaciju na području koje će možda jednog dana biti deo Ruske Federacije rekao je dr Dušan Ilić sa Instituta za evropske studije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter