Izvor: bsc happy
24.07.2024 u 10:59
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Nakon atentata na Trampa šef američke Tajne službe podnela ostavku

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Mudar manevar demokrata u Americi oni su sve ovo veoma pažljivo isplanirali, biće jedna intenzivna kampanja od tri meseca u kojoj narod treba da se okrene ka jednoj ženi, porast kriminala u Americi u poslednjem predsedničkom mandatu je bio enorman zato što je došlo do rušenja Trampovog zida prema Meksiku koji je služio za sprečavanje ulaza kriminalaca, narko dilera, taj Trampov plan je propao i oni su izvršili invaziju na teritoriju Severne Amerike rekao je prof.dr Alek Račić.
  • Mislim da je atentat na Trampa bio prvobitni plan, zato što je veliko čudo da Tramp nije poginuo, nije mi moguće da tako nešto bude iscenirano kao što tvrde ekstremni pobornici ekstremno levičarskih frakcija u Americi koji uporno tvrde da je Tramp sam to sebi namestio da bi ispao žrtva, to je bio planiran atentat koji nije uspeo i nakon toga demokrate shvataju da protiv Trampa Bajden ne može da uradi ništa rekao je Mladen Obradović, Srbi na Ruse.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter