Izvor: BCS HAPPY
15.06.2024 u 20:16
1

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Mirovna konferencija samo za izabrane Evropske narode!

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV . Da li je svet na ivici i da li hodamo po žiletu da uskro izbije sukob svetkih razmera.

Počela je mirovna konferencija u Švajcarskoj na koju Rusija nije pozvana. Putin je izneo mirovnu ponudu Kijevu koja je odbijena.

Večeras su gosti:

Igor Ivanović, publicista: Konferencija koja je počela u Švajcarskoj samim tim što ne učestvuje Putin besmislena jer nas istorija uči da je neophodno prisustvo obe strane. U ovom trenutku, ovo ima kvazi marketinški efekat za Zapad koji stalno proizvodi vesti.

Dragan Vujičić, novinar: Pitanjr jezika jeste važno ali daleko je važnije šta se događa na samom ratištu. Drugi predlog koji je sad Putin izbacio je fer i korektan predlog. Konferencija o Ukrajini je sve sem o Ukrajini, danas se pričalo o nuklernoj bezbednosti, lancu ishrane i humanitarnim pitanjima.

Andrej Makar, urednik tv fronta: Generalno, suština ove konferencije je dogovor oko koridora za isporuku žita. Suština je kako da se Ukrajinske žitarice iz luke Odesa i rečno-pomorskih transportuju. Ukrajina je ovde sporedna tema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Mirovna konferencija samo za izabrane Evropske narode!”

  1. Ovi belosvetski falsifikatori svega što postoji na ovom svetu imaju izgleda dva plana , jedan je da navedu (svojim postupcima) Ruse da otpočnu napade ne samo na Ukrajinu ( rekli bi odmah evo ko je nacista imamo prava na to i to , jer već tako govore i bez ikakvog napada ) , a drugi im je plan ako to ne uspe da Ruse izmoravaju do besvesti a onda kada procene , da udare . Ali ni Amerika (koja je predvodnica sveg zlog što se dešava u pojedinim državama i koja se nameračila na zlo za dve trećine sveta ) nije da nema kratak fitilj, samo ga treba potrefiti .
    Nisu ni general u vreme NATOa , ni ostali glupi , oni tačno znaju šta rade , bojim se samo da ostali ne ispadnu glupi , misleći da su ovi glupi , znate kada neko uradi sve što je mimo propisa i ostvari pri tome za sebe lično i svoju državu korist ne može se nikako reći da su glupi , ali za takve treba da postoji sud na koje ih treba odpremiti , ako sud za takve ne postoji onda ( da li je došlo vreme ) i sviostali treba da budu tako „glupi“ kaš što su oni .
    Dugo sam mislila da su oni, ober falsifikatori, bolesni , jer tako nešto se javlja kod bolesnih ljudi koji preokrenu sve , ali ne , oni jednostavno smatraju da su ostali koji se drže propisa i zakona bezvredni, slabići, ne dorasli njima , da oni mogu da rade šta hoće . Možda mogu , donekle .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter