Izvor: BSC Happy
23.11.2023 u 20:12
1

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Mračna predviđanja-sudbina Evrope stavljena pod veliki upitnik!

Da li je teroristički akt koji se desio na granici Amerike i Kanade dokaz pada moći zapadnih sila, konkretno u ovom slučaju Amerike?

Novinar Đuro Bilbija smatra da je to sitan događaj kako bi se na osnovu njega  mogli izvoditi krupni zaključci.

– U toj Kanadi odakle je vozilo prelazilo most, na Nijagari, već od 2019. godine jedna fondacija koja nije neozbiljna, drži povremeno skupove sa istom temom, šta će biti sa Evropom posle 2027. godine. Oni praktično sudbinu Evrope stavljaju pod veliki upitnik. Mađarski premijer već je rekao da Evropi 2030. može doći kraj. Amerika će opstati, ali neće moći  da nastavi da vlada kao i do sada, oni su već pretrpeli suštinski i strateški poraz. Evropa je u međuvremenu postala teritorija između Kine, Rusije i Amerike – istakao je Bilbija.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, potvrdio je da  sitni događaji donekle pokazuju stanje Amerike, ali i napomenuo da uskoro možemo očekivati mnogo krupnije stvari.

– Ovo jeste sitan događaj u odnosu na sve ono što bi se moglo dešavati širom zapadnog sveta. Mi još ne znamo šta je ovo bilo. Da li su dvojica ljudi prevozili veliku količinu eksploziva iz Kanade u Ameriku, da bi tamo izveli akciju, ili je to bio samoubilački poduhvat? Onda se postavlja pitanje ako je bio samoubilački poduhvat, zašto ih je bilo dvojica, dovoljan je bio jedan, zašto u jednom potezu da se izgube dva igrača? Moramo shvatiti da je Amerika duboko podeljeno društvo. U američkim filmovima  i zabavnim emisijama izgleda kao da postoji solidarnost između rasa, ali toga u Americi nema.  Ogromna je netrpeljivost između belačkog i crnačkog stanovništva – rekao je Vojislav Šešelj.

Analitičar Saša Borojević komentarsao je pad popularnosti Amerike i Džozefa Bajdena.

– Neko je spomenuo da je Amerika novi Vavilon, naš vladika Nikolaj rekao je da će Amerika propsati kao i Vavilon… Svi su očekivali da će Rusija da reaguje prema Ukrajini kao što je reagovao Izrael prema Palestini, da će ubijati po 500 civila dnevno, da će ubijati 250- oro dece dnevno, ali to se nije desilo. U ovom ratu između Ukrajine i Ruisije je ginulo 17 civila i jedno dete dnevno, a to je velika razlika. Mi sada kada uporedimo ova dva rata, u Ukrajini i u Izraelu, mi imamo dve slike na osnovu kojih možemo izvesti  zaključak, a to je da je najjeftinija krv pravoslavna i muslimanska  – rekao je Borojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Mračna predviđanja-sudbina Evrope stavljena pod veliki upitnik!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter