Izvor: happybsc
11.06.2024 u 21:07
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Tramp zadovoljno trlja ruke pobedom desnice u Evropi Hnater Bajden proglašen krivim po svim tačkama optužnice

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV . Da li je svet na ivici i da li hodamo po žiletu da uskro izbije sukob svetkih razmera.

Sada mu preti kazna do 25 godina zatvora i novčana kazna od 750.000 dolara. Mediji, međutim, navode da počinioci prvi put retko dobijaju zatvorske kazne. Bajden do sada nije osuđivan. Protiv sina aktuelnog američkog predsednika, podsetimo, bile su podignute tri optužnice zbog pištolja koji je u njegovom posedu bio 11 dana. Bajden je ilegalno kupio „kolt kobra“ kalibra .38 u oktobru 2018. godine. Kupovina nije obavljena po zakonu zato što je Hanter prodavcu dao lažnu izjavu da nije bio korisnik droga iako je tada koristio narkotike.

Hanter navodno nikada nije pucao iz tog pištolja, a oružje je na kraju bačeno u smeće kako ne bi bilo povezano sa sinom šefa Bele kuće. Mediji su ranije preneli da je FBI na futroli za pištolj i pronašao tragove kokaina. Hanter Bajden postao je inače prvo dete nekog aktuelnog predsednika koje je osuđeno za zločin Veće od šest muškaraca i šest žena raspravljalo je tri sata tokom dva dana pre nego što je osudilo Bajdena da je dao lažnu izjavu prilikom kupovine vatrenog oružja. Presuda nije kraj pravnih nevolja Hantera Bajdena. Predviđeno je da se pojavi na federalnom sudu u Los Anđelesu na suđenju koje počinje 5. septembra zbog navodnog izbegavanja 1,4 miliona dolara federalnog poreza na dohodak za period od 2016. do 2019. godine.

O ovim i drugim temama kao i temama vezanim za rusko ukrajisnki sukob, kao i mirovna konferencija u Ženevi u večerašnjoj emisji Aktuelnosti.

  • Ta konferencija nema nikavu važnost zbog geoplitike. Kako neko može organizovati mirovnu konferenciju bez učešća Rusije. Ako pogldamo samo šta se izdešavalo u protekla tri meseca kaoji preko Ukrajine promovišu samo formulu rata. Početkom juna mescea je de fakto objavljen rat Rusiji dozvolivši Ukrajini da gađa u dubinu ruske teritorije i sada se pitamo zašto Rusija reaguje ovako kako reaguje. ako uzmemo princip Amerike to je ništa drugo nego obajava rata.

 Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je ruska vojska preuzela kontrolu nad selom Staromajorska u Donjecku. U najnovijem ruskom udaru na Harkov ranjeno je najmanje osmoro ljudi. Poljski predsednik Andžej Duda potpisao je izmene zakona kojima se ograničava pomoć izbeglicama iz Ukrajine.

▪ Ruske oružane snage oslobodile su Artjomovku (LNR) i Timkovku (Harkovska oblast), saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

▪ Grupa „Jug” poboljšala je situaciju duž linije fronta i uništila skladište municije Oružanih snaga Ukrajine, neprijatelj je izgubio više oko 740 vojnika;
▪ Grupa „Centar“ je poboljšala taktičku situaciju u svojoj zoni odgovornosti;
▪ Grupa trupa Dnjepar je porazila tri ukrajinske brigade, neprijatelj je izgubio 105 vojnika;
▪ Oružane snage Rusije su uništile avione Su-27 i Su-25, ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva na njihovim aerodromima;
▪ Grupa Istok je zauzela povoljnije položaje, Oružane snage Ukrajine u svojoj zoni odgovornosti izgubile su do 135 vojnika i jedan tenk;
▪ Nacionalna garda Ukrajine izvela je dva kontranapada u Harkovskoj oblasti, oba je odbila grupa Sever;
▪ Grupa Sever porazila je dve brigade Oružanih snaga Ukrajine u Harkovskoj oblasti, gubici neprijatelja iznosili su više od 265 vojnika;
▪ Oružane snage Ukrajine izgubile su više od 560 ljudi u zoni odgovornosti grupe „Zapad“;

Aleskandar Šešelj naglašava da su ruske snage na izdisaju

  • Putin je rekao da treba da se prekine sa isporukama oružja i da će se rat zvaršiti za dva meseca. I postavlja se pitanje zašto se sve to radi i kada se postavlja pitanje podrške koruptivnog aparata. Međutim u informatičkoj eri može se doći do podataka zato što u evropskim zemljama se pkazalo u izborima za evropski parlament i pokazuje trend evropskih naroda i njihove želje. Zeleni u Nemačkoj čiji je predvodnik Analena Berbok ali i Makron u Francuskoj. Ali kad dođe do kolapsa fronta onda će Ruis nezaustavljivo probijati po pedestak kilometara dnevno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter