Izvor: BSC Happy
26.03.2024 u 20:24
1

ČUDNO JE DA NI METAK NIJE POLETEO KA TERORISTIMA, EVO GDE SU OBUČAVANI! „AKTUELNOSTI“ razotkrivaju UZROK MASAKRA U MOSKVI

Aktuelnosti – 763. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 172. dan RATA U IZRAELU

Milan Vilić postavlja pitanje kako niko nije reagovao na stihiju smrti, koju su sejali teroristi u Krokus hali

– Postoje snimci i svedočanstva da su obučavani u ukrajinskoj vojci. Vidi se da su imali iskustvo. Oni su krenuli u krvavi pir i to su radili prilično smireno, na žalost i prilično vešto. Njih je FSB pratila pred sam dolazak do rusko-ukrajinske granice. Ono što meni jesu pitanja; da ti imaš takav jedan skup od 6.000 ljudi, a okolo nema ni policijske patrole, da bar malo pripuca i poremeti ih – ističe Vilić.

 Dragana Mitrović kaže da ovaj masakr neće poremetiti etničko-versku stabilnost Rusije

– Putin je istakao nekoliko pitanja na koje se moraju naći odgovori da bi se razlučilo šta se uopšte dogodilo. Teško je zamisliti da bi bilo koji posvećeni musliman počinio ovakav zločin. Putin je istakao nešto važno, a to da esktremistički islam i teroristi jesu pravi neprijatelji Islama. Oni vode decu putem propasti. To je ogroman problem za sve njih. Cilj je da se podstakne etnička, verska mržnja. Nije uspeo pokušaj da se izazove mržnja ruskog stanovništva prema pripadnicima drugih etničkih grupa – rekla je Mitrović.

Miroslav Španović smatra da je velika neodgovornost na plećima službi i obezbeđenja, koji nisu reagovali na vreme

– U dvorani za ovakvo kratko vreme nije problem pobiti ovoliko ljudi. Napravljeno je tako da se što više ljudi pobije. Nema tu da se sakriješ, nema gde da se pobegne, popne… Čini mi se da se mnogo lako stvari dešavaju u SVO… Kako proći najviše vojske, policije… kako su stigli dotle, kroz zonu borbenih dejstava. Moram da kažem da je mnogo neozbiljnosti u obezbeđenju ovakvih sukoba – zaključuje Španović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČUDNO JE DA NI METAK NIJE POLETEO KA TERORISTIMA, EVO GDE SU OBUČAVANI! „AKTUELNOSTI“ razotkrivaju UZROK MASAKRA U MOSKVI”

  1. Svi trgovacki centri imaju“SVOJE OBEZBEDZENJE“ili privatna agencija ih obezbedjuje.Nema veze sa policijom.Oni ne nose“VATRENO ORUZJE“samo pendreke i to retko.
    Policija dolazi po pozivu…..NA ZALOST .
    .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter