Izvor: BSC happy portal
17.08.2023 u 21:20
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Možemo se osloniti na Rusiju za one vrhunske stvari koje nemaju konkurenta u svetu!

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim tematikama razgovarli smo sa Ljubinkom Milinčić – urednicom „Sputnjika“, Draganom Petrovićem – naučnim savetnikom i Draganom Krsmanovićem – pukovnikom su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

  • Ukrajinci su izuzetno uporni, dole pored Hersona, nalazi se Antonovski most, tu su se oni uklinili, ima nekoliko sedmica sa druge strane obale. Imate mnogo ada, i teško je razlikovati gde je reka, ona se meša sa morem. Tu su se uklinili, stalno pokušavaju da to prošire na desetak mesta, non – stop ih ruska strana odbacuje i nanosi im gubitke. Dolaze sa gumenim čamcima i pokušavaju da se ustale po tim adama. Bacaju sve karte nakon više od 70 dana od ofanzive koja nigde nije označena, ali traje. Nemaju snage da urade ništa bitnije, ali zbog zapadnog javnog mjenja koji treba da se drže u uverenju da nešto može da se uradi, oni i dalje bacaju svoje najkvalitetnije trupe. Moguće da će još mesec i po dana da traje ovakav tempo – istakao je između ostalog Petrović, a potom je svoj stav izneo i Krsmanović – koji je ovom priliko govorio o vojnoj tehnici zapadne proizvodnje, koja je zarobljena u Ukrajini, a predstavljena je u parku Patriot kod Moskve, u okviru Međunarodno vojno-tehničkog foruma Armija 2023.

Posebno je istaknuta oprema koju proizvode SAD i druge zemlje NATO. To uključuje australijsko oklopno vozilo Bušmaster, američki oklopni transporter M-113, švedsko borbeno vozilo pešadije CV90-40 i francuski tenk na točkovima AMX-10RCR.

  • Važno je da shvatimo kako je NATO pogrešio u svojoj proceni, želeći da ovaj sukob razvuče kako bi iscrpeo Rusiju, to je njihov cilj, mi to znamo, to su više puta ponovili. Pokazalo se da je Rusija tako vitalna da je dočekala specijalnu vojnu operaciju spemna za sve promene na terenu. To nije ona specijalna operacija od pre godinu dana, ona se pretvorila u sukob Rusije i NATO, koji podržava kolektivni Zapad u političkoj, ekonomskoj sferi. Tokom Međunarodno vojno-tehničkog foruma Armija 2023 izrazili su spremnost da ukoliko Srbija ima interes u opremanju može da računa na Rusiju, to je značajno, to je tradicija što se tiče ruske-sovjetske opreme, imamo ljude koji su obučeni. Rusija u mnogim stvarima nadmašuje Zapad. Možemo se osloniti na Rusiju za one vrhunske stvari koje nemaju konkurenta u svetu – objasnio je pukovnik, a potom se nadovezala i Milinčićeva.

 

  • Pred Rusijom je veliki zadatak, da vojska ima sve što joj treba, da bude zaštićeno sve ono što bi neprijatelj mogao i želeo da gađa. Jedan veliki deo se orijentisao na proizvodnju za vojsku, a drugi deo koji mora da radi za civilno stanovništvo. U Rusiji se živi kao kod nas, rat je nešto što vidi na televiziji. Rusija ima mogućnosti u ovom trenutku i da šalje vasionski brod na Mesec, planira raznorazne projekte, sankcije postoje, ali kao da ih nema – istakla je na Hepi televiziji. 

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Možemo se osloniti na Rusiju za one vrhunske stvari koje nemaju konkurenta u svetu!”

  1. Još jedna odlična emisija, s dobrim prilozima, ali i odličnim komentarima gđe Milinčić, u dopadljivom ljetnom izdanju.
    Gdin Krsmanović dobro i istinito miješa vojno i duhovno, a i vrlo točno objašnjava narativ američkih slojeva ratovanja.
    Prilozi izvrsni, uz žaljenje radi oštečenja našeg uradka, Expo centra u Moskvi, no zadovoljstvo kadrovima izložene zarobljene zapadne tehnike.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter