Izvor: BSC HAPPY
01.07.2024 u 20:56
0

EMISIJA AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Ukrajinska vojska izgubila je tokom predhodnog dana do 195 ljudi

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Ruska vojska uništila je ukrajinske avione na pisti i infrastrukturu vojnog aerodroma, Ruski sistemi PVO oborili su osam krstarećih raketa „storm šedou“ i pet navođenih avio-bombi, kao i 72 drona. Ruski brodovi dobiće pomorske verzije sistema „tor“ i „buk“, njihovi PVO sistemi oborili su 18 ukrajinskih dronova iznad Brjanske oblasti. Rusija je preuzela predsedavanje Savetom bezbednosti UN na mesec dana.

Ukrajinska vojska izgubila je do 405 vojnika i borbenih vozila pešadije „bredil“ u zoni odgovornosti grupe“Centar“, izgubili su do 475 vojnika i američko oklopno vozilo u zoni odgovornosti ruske grupe „Zapad“. Amerika je ponudila Ukrajini tajnu alternativu NATO-u kako bi prevarili Rusiju, Jedinice grupe „istok“zauzele su povoljne položaje,ukrajinska vojska izgubila je do 120 vojnika.

AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Amerika prebacuje „abramse“ na novu bazu u Poljskoj!

O ovoj ali i o drugima tetama u emisiji Aktulenosti govore najeminentniji poznavaoci geopolitičkih dešavanja u svetu i kod nas:

  • Od Nove godine ruska strana ima apsolutno napredovanje, to je veoma kontinuirano sa druge strane to nisu neki veliki prodori ali su u kontinuitetu ukrajinska strana skoro ništa nije uzela od Nove godine, eventualno uspe u nizu kontranapada nešto da povrati rekao je Dr Dragan Petrović naučni savetnik.
  • Rusija ide i sam je Putin to potvrdio, u delove gde se što manje stanovništva uništava. Kada je u pitanju humanitarna pomoć od početka specijalne operacije prvo je bilo 12 pa 24 koridora gde ide ekonomska pomoć sa Istoka ka oslobođenim teritorijama rekao je Dr Luka Kastratović general.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter