Izvor: BSC HAPPY
22.08.2024 u 10:25
0

INOPOLITIKA: Američki izbori, uloga potpredsednika i faktor Kenedi

Nova emisija se bavi aktuelnim spoljnopolitičkim temama aktuelnim u svetu i kod nas.

  • Boško Vasiljević, analitičar govori kako je poraz svih nas kao civilizacije da posmatramo ubijanje i maltretiranje jedne nacije u pojasu Gaze. Na pitanje da li Netanjahu koristi situaciju u Americi, smatra da će sigurno doći do smirivanja i obustavljanja vatre što će iskoristiti vladajuće strukture radi promovisanja Amerike kao i dalje moćne i snažne zemlje koja može u datom trenutku da svojim stavom zaustavi jednu dugogoreću krizu.
  • Saša Borojević, analitičar o propalestinskim protestima u Čikagu govori da protesti pokušavaju da ukažu na genocid koji se dešava u Gazi, da je  Kenedi izneo informaciju kako je na Gazu bačeno više bombi nego u II svetskom ratu, da je oko 35000 ubijene dece, mnogo nestalih, da smo svedoci  „živog sahranjivanja jednog naroda“. Ljudi u Americi koji su prave demokrate ne mogu da shvate da njihov lider i predsednik podržava tu priču i daje finansije na Bliskom istoku.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter