Izvor: BSC happy portal
16.01.2023 u 20:30
1

RANKO GOJKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Vaseljenski patrijarh je postao jedan tragični eksponent geopolitičkih interesa SAD – a!“

Publicista se osvrnuo na sve krucijalne tematike.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, specijalnoj vojnoj operaciji, poslednjem izveštaju generala Igora Konašenkova, ključnim tematikama u vezi sa Hersonom, Bahmutom i Soledarom, ali i da li će Ukrajina dobiti dugo očekivano oružje tokom narednih dana od strane svojih saveznika.

DRAGAN PETROVIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „Ruska strana od početka decembra u kontinuitetu ima stalnu inicijativu na Donbaskom ratištu i pomera liniju fronta u svoju korist!“

Na ove krucijalne tematike pored Žarka Rakića – novinara, doktora Dragana Petrovića – naučnog savetnika govorio je i Ranko Gojković – publicista.

 

  • Potreban je kratak iskorak u istoriju, čini mi se da danas ljudi mnogo polažu samo na neke datume i brojke, istoriju treba sagledavati van konteksta pravoslavlja jer ju je tumačiti na takav način besmisleno. Ukoliko pogledamo Ukrajince kao državu i kao naciju, vidimo da se radi o političkoj naciji, ne radi se jednom narodu. Imamo reči da je Kijev majka ruskih gradova jer imamo u čitavom tom jednom kontekstu i kotlu ogromnog naroda koji je posle Vladimirovog krštenja kad su mnoga slovenska plemena iz te Vladimirove krstionice izašla kao jedan jedinstven i moćan narod – objasnio je i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Ukrajina je jedna politička nacija i to je jedan etnoinženjering, kao što je rađeno u Crnoj Gori. U tom smislu je pravoslavlje predstavljalo jednu od osnovnih ciljeva i ona jeste usmerena na prvoslavlje. Vaseljenski patrijarh je postao jedan tragični eksponent geopolitičkih interesa SAD -a, što je okrenuto protiv Rusije – rekao je između ostalog Gojković tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RANKO GOJKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Vaseljenski patrijarh je postao jedan tragični eksponent geopolitičkih interesa SAD – a!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter