Izvor: BSC happy portal
17.01.2023 u 20:33
0

ALEKSANDAR ŠEŠELJ U „AKTUELNOSTIMA“: „Specijalna vojna operacija je ušla u jednu novu fazu, čini mi se da će ona biti finalna – u smislu da će se ruska ofanziva uobličiti za nekoliko meseci!“

Političar je veoma koncizno dočarao problematiku, ali pozitivne strane fronta, kao i nastavak ofanzive koju svi očekuju.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, toku specijalne vojne operacije, izveštaju ministra odbrane Ruske Federacije Sergeja Šojgua, ali i krucijalnim promenama koje očekuju rusku vojsku u periodu od 2023. do 2026. godine.

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu obišao je danas štab grupe jedinica „Vostok“ u zoni specijalne vojne operacije, pa im je uručio  državna odlikovanja vojnicima koji su se posebno istakli u borbama.

DRAGAN PETROVIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „Ruska strana od početka decembra u kontinuitetu ima stalnu inicijativu na Donbaskom ratištu i pomera liniju fronta u svoju korist!“

Na ove krucijalne tematike je pored prof. doktora Borisa Bratine, Dragana Stanojevića„Pokreta – Rod“ govorio i političar Aleksandar Šešelj koji se tokom  javnog istupanja osvrnuo na buduća delanja ruskih trupa.

  • To je najvažnija vest u poslednje vreme, to što je potpunu komandu nad specijalnom vojnom operacijom preuzeo Valerij Gerosimov, on je najvažnije ime u čitavoj ruskoj vojnoj nomenklaturi. On je ko ima veliko poštovanje i na Zapadu, kao i bivšim republikama Sovjetskog saveza. Neretko je i Zalužni o njemu pozitivno govorio i isticao kako je čitao njegove tekstove i pratio sve što on piše, takvi su slučajevi i na Zapadu. Poznato je po svojoj Gerosimovljevoj doktrini – učenju, pogledu na moderno ratovanje koje je pokušao da objasni u nekoliko svojih tekstova u 21. veku – objasnio je i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Ratovanje se promenio u odnosu na 20. vek, više nema konvencionalnih borbi, velika razaranja i velike gubitke vojske mogu da pretrpe i pre nego što se fizički sretnu na nekom mestu, u rat se sada uključuju i mnogi drugi faktori što ranije nije bio slučaj, poput propagande, medija, kulture, ekonomije – kada govorimo o inflaciji. Ova specijalna vojna operacija je ušla u jednu novu fazu, čini mi se da će ona biti finalna – u smislu da će se ruska ofanziva koja se očekuje uobličiti za nekoliko meseci. O tome su govorili u ruskom ministarstvu odbrane, ali i sam Putin – istakao je Aleksandar Šešelj tokom gostovanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter