Izvor: informer
13.05.2024 u 20:58
0

Dragan Kobiljski se vraća u Srbiju! Partizan pronašao zamenu za Bojana Janića!

Odbojkaši crno-belih u novu sezonu krenuće sa drugim šefom stručnog štaba.

Nije Partizan uspeo da odbrani šampionsku titulu, bolja u finalnoj seriji bila je Crvena zvezda, nakon čega je i trener Bojan Janić (42) odlučio da prihvati ponudu Šabab Al Ahlija iz Dubaija.

– Poklopile su se ambicije i želje čelnika sa mojim ličnim. Vraćam se u moj klub i verujem da ćemo imati uspešnu saradnju u narednom periodu. Drago mi je da se vraćam u srpsku odbojku, a zna se šta u njoj predstavlja Partizan. Cilj nam je da ponovo budemo u vrhu, kao što je to bilo u prethodnim sezonama. Rezultati su potvrda da se ovde dobro radilo i želimo da nastavimo u tom pravcu – rekao je Kobiljski za „Sport klub“.

Podsetimo, Dragan i njegova porodica doživeli su strašnu tragediju 3. maja prošle godine, kada je u nezapamćenom zločinu u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru život izgubila njegova trinaestogodišnja ćerka Ema. Ona je stradala u krvavom piru njenog vršnjaka Koste K, koji je tada iz vatrenog oružja ubio devetoro dece i školskog čuvara Dragana Vlahovića, a ranio još šestoro osoba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter